Jobbigt! :(

Nu spricker jag snart!!!!
Jag tror jag har bestämt mig! Nu hoppas jag att Gud är med mig så det blir som jag vill alltså: flytta hem och spara pengar, fixa så att allt med min ekonomi är helt ren.
Sen någongång i Mars/April har jag tillräckligt med pengar för att åka ner till Spanien igen i några veckor och söka jobb.
Får jag jobb så stannar jag kvar givetvis får jag inte det har det vart en trevlig semester på sätt och vis, vad har jag att förlora?!
Jag vill verkligen ner dit igen!! Träffa andra människor, jobba och se nått annat!

Nästa fredag blir det cocktailparty hemma hos mig!! Fyller år på Söndag så vi firar på Fredag istället :) Det ska bli spännande att ha något nytt :)
Givetvis är det jag och Josefine som håller i det :D
Nästa Lördag är det älgjaktsträff och då blir det också kalas, även där har jag fått äran att blanda lite drinkar! :)

Idag har det inte hänt mycket, gick ner på stan i hopp om att träffa någon man kände men det gjorde jag inte så jag gick hem och städade!

Gjorde karré med klyftpotatis och kantarellsås idag, och det är ju kul att laga till sig själv :P Nej inte nå mycket då... Men gott vart det iaf :)
Sen har jag nog bara suttit på det berömda Facebook hela dagen (och jag har ju tränat på lite cocktailrecept också!)

Nej nu ska jag fortsätta med att träna recept innan jag går och lägger mig!
Natti natti!


Beslutsångest!

Hejsan! Det var ett tag sen jag skrev här..
Allt har rullat på, i lördags kom jag och Josefine hem från bartenderkursen i Spanien! Det har vart 3 helt otroligt roliga veckor!! Vart verkligen ledsen när vi skulle åka hem!
Träffade jätte härliga människor där, god mat, sol, bad och värme!
Och bäst av allt! INTERNATIONAL BARTENDER kan jag kalla mig nu!! :D:D:D Allt man kan önska sig!

Nu är ju frågan: Satt och diskuterade med mamma och pappa om att kanske flytta tillbaka dit!
Men nu har det ev börjat vända på mitt gammla jobb så dom tycker att jag ska vara kvar här och vänta på att jag kanske kan komma tillbaka dit! (Jag skanar Sunfab otroligt mycket och jag vill tillbaka verkligen) Men vill jag jobba där i 45 år till??
Nej det vill jag inte, och nu medans jag är ung, barnfri, singel, husfri och allt så varför ska jag inte ta chansen NU, sen kan jag komma tillbaka när jag känner att det får vara nog!
Men då säger dom att jag kanske inte kan få jobb som NC operatör eftersom jag inte har uppdaterat mig inom den branchen!
Men ska man inte våga chansa nått här i livet??
Ska jag sitta här i lilla Hudiksvall och gnälla över hur jag tycker Sverige blir sämre och sämre för varje dag, och sen när jag är 45 år ångra att jag inte gjorde nått när jag väl hade chansen?!
Jag vet ju hur mamma och pappa tänker, som pappa tex: sa att han har ju jobbat på samma ställe i 35 år och han spar pengar så han kan åka dit han vill på semester!
Men jag vill inte jobba på samma ställe i 35 år, jag vill jobba utomlands kanske ett ½ år eller 1 år och sen komma hem och se vad jag vill då! Är det fel??
Får jag inget jobb som NC operatör så läre väl det finnas nått annat jobb man kan ta!?

Jag vet inte alls hur jag ska göra nu, men jag tror jag gör så att jag spar ihop pengar ett tag och sen när jag känner att jag har pengar så drar jag helt enkelt!!
Är vääldigt less på den här staden!

Nej nu ska jag snart hem till mig och dona lite!
Ha det bra!

RSS 2.0