Tråkigt väder...

Vips så var det tisdag! Dagarna går fort nu! För ett tag sen när jag och Josefin satt och planerade vår tripp till Spanien var det 5 månader kvar, nu är det 3!!! Wow vad fort det går!
Lite nervös faktist eftersom jag ännu inte har hört nått från varken bruket eller nån annanstans där jag sökt jobb! =(
Men det få sån lov att lösa sig! För jag Ska iväg, lite pengar ska inte få förstöra den här planen för varken mig eller Josefin!

Annars idag har det inte hänt så mycket.
Jag och Maja tänkte ta en promenad imorse men så titta det vi ut och det är mulet och kallt, så vi spar det till senare! =)

Sen ska jag väl fortsätta söka jobb, det flyger en massa saker i mitt huvud nu, ska man dra iväg någon stans, ska man flytta till någon större stad och jobba. Det skulle ju ha varit jätte kul och spännande också, men då vill jag gärna ha med mig någon =/ är inte riktigt säker på om jag vill göra det själv..... Eller ska jag stanna kvar i hopp om att det vänder på Sunfab snart så jag kan komma tillbaka till dom underbara människor som jobbar där.... Kan man inte göra både och ? =P
För igår fick jag den tanken att jag har ingenting i den här lilla hålan att göra! Men det är ju en fin håla, där jag har allt! Mina vänner och min familj och så förståss mina älsklingar till katter =D
Men Hudiksvall finns ju kvar om jag sklle dra iväg någonstans det vet jag så ja.... Jag ska nog tänka över allt en gång tll tror jag!
Men däremot, flyttar jag någonstan vill jag inte jobba inom idustrin, för då vill jag prova på något nytt!
Målet är att jobb med industri i framtiden (än så länge) Men då vill jag vara här hemma..... Kanske man ska prova på som bartender efter utbildningen! =)

Jaja nog löser det sig alltid =)

Nej nu ska jag göra mig iordning för promenaden jag och Maja ska ta, även om det är fult väder ute =(

Ha det bra så länge!
/Sandra

Tro det eller ej!

Hallå!!! Det är snart Maj och det snöar!!!
Det har vräkt ner hela morgonen!!!! >=(  Vart så förånad när jag vaknade imorse, här har man sett massa fjärilar de senaste dagarna och vips så är det vitt överallt igen! Nej det här tyckte jag inte om!

Idag skulle jag och Carro tagit en promenad på morgonen men det ställde vi in tills ikväll, sen ska jag träffa Stina vi ska ta en kaffe på stan och sen ska vi skriva ett CV åt henne! Sen skulle jag ha vart och hälsat på Sunfab idag men jag tror nog att jag gör det en annan dag så slippe jag stressa med allt annat!

Sen skulle jag ju faktist ha städat här hemma! dammråttorna börjar bli lite för stora nu! Så jag ska ta och göra det idag med =)

Nej det är väl bäst man sätter igång med något nu då!
Ha det bra!
/Sandra

Hej hej och hemskt mycket hej! =P

Jahapp, då sitter man i sin tråkiga lägenhet och inte har något att göra, eller jo jag har jätte mycket att göra men et vill jag inte göra nu!
Just nu vill jag bara gå och lägga mig känns det som...  Satan vad trött jag är!
Men nej snart ska jag, Stina och Emmelie gå på Bockarna och umgås lite =)... Vill absolut inte sitta hemma och ha tråkigt iaf! Sen ska vi ju vara nykter så det blir ju jätte bra det här =P

Annars har det inte hänt så värst mycket idag...Faktist typ ingenting! Har fikat som vanligt och promenerat lite och ja.... Sen är det ju så tråkigt väder så man vill ju inte göra nått heller!
Men men...
Nej nu ska vi fortfarande tänka positivt =D
Var till Sunfab och hälsade på igår, det var jätte kul! Det hade ju vart ännu roligare om man hade vart där i arbetskläderna och jobbatr men just nu så funkar ju inte riktigt det... Men snart så=D Snart är alla tillbakadär och sen blir allt som vanligt igen!
Saknar verkligen mina arbetskamrater! Men man gör det bästa av situationen, man går dit och fikar =P
Sen någon dag snart ska jag träffa Josefin och då ska vi boka platser till bartenderlursen i Spanien så vi vet att vi kan åka!!! Wow=D
Pappa tycker fortfarande det är en dålig idé men det har man ju förstått lite grann nu, men han blir nog glad sen när det börjar närma sig =D

I påsk händer det inte allt för mycket, ska till mamma och pappa och äta middag på lördag, då min bror och hans fru kommer vara med.. sen sitter vi väl där och pratar lite skit sen ska jag hem till mig och då ska Maja komma, vi ska väl kanske sippa på lite vin och titta på film och mysa lite! Var jätte länge sen vi gjorde det!! =( Skärpning på oss* Det måste vi ju göra oftare! iaf filmtittandet =P

Nej nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen och göra mig iordning! Men jag skulle vilja sova istället faktist!
Men men!=)
Ha det bra och Glad påsk på er!=)
/Sandra

En dag närmare bartenderkursen! =D

idag har det inte hunnit hänt så mycket mer än att jag har ätit frukost och sen vart till tvättstugan! =)
Ska ner på stan om ett tag och träffa Stina och förhoppningsvis ta en kaffe! Ikväll ska jag, Emmelie och Stina på dans! =D Det ska bli kanon kul! Var ju länge sen man bokstavligen gick på dans! Emmelie och jag är kung på bugg =P Hehe tycker vi iaf =P

Annars är väl allt rätt okej.... Läste aftonbladet för ett tag sen! Lika arg idag också! Det finns pengar! Varje dag står det något om att någon får så och så mycket pengar! Och det är ju nästan jämt en ny människa!
Gör som Obama har gjort! 90% skatt på alla bonusar till Sverige, så ska vi se att vi hjälper ekonomikrisen en Bra bit på vägen! Nu är ju inte jag någon ekonom men t.o.m. jag tror att det finns lösningar till höger och vänster för att ställa det mesta till rätta igen!
Det är bara det att folk som har får chansen att ta dom pengarna för privat bruk tar dom och skiter i resten! Dom har ju pengar så dom klarar sig i generationer...
Det är bara det att dom kommer ju inte ha någon nytta av dom pengarna eftersom Allt konkar!!

Nej! Go Obama! Jag tror på dig!
Han kanske inte kommer lyckas med allt han vill men att ge hopp om mänskligheten på detta vis är något av det största man kan göra! Istället för te.x Sverie! Har du inget jobb ska du inte leva?!
Har man ett jobb, men kanske inom sjukvård, industri etc. är du bara en eländig fattig slusk som bara vill ha rättvisa och sånt dravel! Lite så känns det nu!

Men nu ska vi se framåt! =D Nu ska jag ner till tvättstugan igen! Sen ska jag ner och träffa Stina och sen ska vi ha KUL!! Det lär man väl få även fast man är arbetslös!! Jag ska dansa för pengarna "dom tvingas ge mig" Precis som jag gör till dem!
Ha en kanon dag!!

Första April *såklart*

Idag har jag sagt till mig själv att vara på min vakt så jag inte blir lurad! Vilket jag har blivit alla år!!
Min kära bror ringer och säger at Hollywood ska gå i konkurs och att det är 50 - 70% i hela butiken!
Jag och en till rusar genast dit och tittar men det enda vi såg det var påsklovsrean vi förstod fortfarande ingenting, efter att vi gick ut därifrån så slog det mig att det var ju första April!
Så nästa år sa jag skriva på lappar över hela lägenheten att ingen kan lura mig! =P

Och nu måste det ju vara över snart! "Dom" kan ju inte vara så otroligt oförstående så "dom" tror att man kan sitta och vänta ut stormen!? Eller?! Affärer och företag går i konkurs varje dag känns det som! Barnfamiljer och alla andra blir arbetslösa och får ett helvete med ekonomin och "dom" bara säger att vi kan inte göra nått! Har man ställt till det med något så rättar man väl förf*n till det! Det är vad jag har blivit uppfostrad med iaf!
Men det kanske är fel!?
Jag blir såå irriterad på allt man hör nu, "det finns inga pengar" bla bla bla så man kan "tyvärr" inte rädda några företag osv. Men bonusar till höger och vänster finns det pengar till???? Är det andra "sorters" pengar eller vadå?
Varför har ingen lärt sig av det som har hänt förr?! Vad är det för skillnad mot vad det är idag?
Nja jag vet inte men jag har absolut inget förtroende alls för Sverige längre! Var faktist rätt stolt över oss förr, för vi hade det verkligen bra, vi såg till varandra och vi har det fint här! Men det är helt tvärtom nu, och det är det många som säger och då är det väl någonting som är fel?!

Nej nu ska inte jag sitta här och vara tråkig men vart är vi på väg!? Det skulle jag gärna vilja veta!
Jaja annars har det inte hänt så mycket mer idag! har vart och sökt lite sommarjobb, vill ha sommarjobb nu så jag kan spara ihop till min och Josefins resa till Spanien i Augusti!
Vi ska på Bartenderutbildning! =D Guud vad jag längtar dit!
Kommer ju kanse öka chanserna lite mer att få jobb när man kommer tillbaka!
Vi har tönkt att vi måste ju göra någonting nu när vi har chansen! Vi är 20 år, inga barn och inget jobb så vad är det som håller oss kvar?! Ingenting!
Sen när vi kommer tillbaka så ska jag skaffa mig ett riktigt jobb!

Nej nu ska jag ta mig e


RSS 2.0